søndag den 27. januar 2013

Genvejstaster til Chromebook

At begynde at arbejde på en Chromebook betyder, at man må ændre mange af sine tilkæmpede vaner. Man ændrer løbende sine vaner, når man finder ud af smartere måder at gøre tingene på. Ens arbejdsrutiner bliver kropsliggjorte og ikke noget, der involvere bevidstheden direkte.
At arbejde med computer er en del af manges hverdag. Hvis man arbejder på den samme computer hver dag, så vil et simpelt skifte til et andet størrelse keyboard/tastatur betyde, at man laver mange fejl. At skifte til en helt anden computer med et andet styresystem og en anden opbygning vil gøre, at mange arbejdsprocesser igen bliver bevidste - hvilket er et irritationsmoment, da man ikke har lyst til at bruge bevidsthed på noget, der skulle være rutine.

Genvejstaster

Nogle har set fraværet af kendte genveje - genvejstaster - til Chromebook som en mangel eller som noget, der gør overgangen mere vanskeligt. Genvejstaster er jo måder at lave rutine operationer nemmere at overkomme. Nogle bruger dem meget og andre slet ikke.
Men nu er hjælpen på vej til de, der bare ikke kan få nok at at tillære sig genvejstaster. Her er en samlet oversigt over genvejstaster i Chromebooken og nogle af programmerne:

http://bit.ly/10ZUfVm

Ingen kommentarer:

Send en kommentar